Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.3.2008 Povelikonoční sraz v KT

29. 3. 2008

Sobota  29.3.2008

Účastnice : Maňa z Bratislavy (byla na návštěvě v Pocinovicích u maminky), Maruška, Evička K., Evička V., Andul, Věrka, Dana, Bětka, Bláža a Lojza Anderle.

Setkaly jsme se na nádraží - nejprve jsme podnikly procházku na klatovskou Hůrku - rozhled na okolí a Šumavu - pak rychle přes Domažlické předměstí do restaurace Marco Polo, kde už nás čekal náš spolužák Lojza Anderle, kterého jsme pozvaly , neboť se nemohl zůčastnit v loňském roce našeho mimořádného srazu na Šumavu v létě, kdy přijela do Evropy a také dmů na návštěvu do Přeštic naše spolužačka Dáša. A Lojzík měl pro nás překvapení - pro každou obrázek vlastnoručně malovaný z jeho výletů na Šumavu - čímž nás i nasměroval a inspiroval náměty na další výlety, např. na hospůdku Ztracenku na Sušicku - a dokonce nás pozval k němu na zahrádku v Klatovech, kde má i chatičku  - uvidíme, co v příštím období z těchto námětů uskutečníme....

Při dobré "papce" a v milé společnosti až do 17,30 hod. uteklo toto sobotní odpoledne až příliš rychle - pak jsme po rozloučení dokonce šly i pěšky na nádraží.

Tento společný sraz nemáme bohužel zdokumentovaný.

A plán na příští výlet :  Výstup na Hraničář 26.4.2008